Коледно настроение в ЦСОП-Варна

И тази година декември беше изпълнен с много емоции и чудесни събития.

Учим, творим и се забавляваме

В кабинета по готварство цареше предколедно настроение – децата изпекоха тиквеник и красиво украсени коледни сладки. Подготвихме и коледни бурканчета с рецепти за сладки, които да предложим на предстоящия базар.

В часовете по Български език и литература работихме за звук и буква „Ш“ и се погрижихме джинджифиловите човечета да имат шалове и шапки за настъпващата зима.

Декември беше и творчески! Децата участваха в ателиета по Керамика с Цветана Векова и Плъстене със Здравко Минчев. Научихме много за материалите и техниките за работа с тях, а с красотите, изработени от децата, подготвихме чудна изложба.

Коледен базар

За първи път проведохме Коледен базар във фоайето на Центъра – иницииран и организиран от Училищното настоятелство с помощта на преподавателите. Предложихме уникални коледни красоти и вкусотии, направени от сръчни, добри ръце.

Това е прекрасна възможност за себеизява на нашите талантливи и артистични деца! Със събраните средства ще подпомогнем провеждането на арттерапевтични дейности в ЦСОП.

Споделихме коледното настроение с приятели

Получихме прекрасни електронни картички от децата и учениците от 1 и 5 клас на ОУ “Панайот Волов” – Варна, а заедно с децата от ОДК – Варна и РЦПППО – Варна посетихме Коледен концерт в Младежки комплекс “Орбита”.

Дядо Коледа беше наш гост

И тази година Дядо Коледа дойде на гости в ЦСОП-Варна. Показахме на Добрия старец, че можем да танцуваме, да пеем и да носим благослов на хората и домовете им!